Enkel matlagning

2022 kickar igång det nya året med lite falska inspo! Jag gjorde den här 2021 och…

2022✨ Kickar igång det nya året med lite fakeaway-inspo! Jag gjorde den här 2021 och den kommer definitivt att vänjas igen de där kvällarna var sugen på en takeaway 😛 🌯KYCKLINGYROS🌯 -Jag tillagade 175g kycklinglårfilé i döner kebab jdseasonings -när kycklingen nästan var färdig lade jag till 20g rödlök pannan -Jag rostade ett mydelikitchen tunnbröd i grekisk stil beneath grillen -Jag gjorde 160 g actifry chips kryddade med paprika & oregano -Jag hade 75 g sallad, 70 g gurka & 35 g tomater -Jag lade till lite grönsaker, chips, kyckling och rödlök till tunnbrödet och toppat med hellmannsuk vitlökskebabsås Detta var ärligt talat en av de bästa måltiderna jag har gjort för en middag enligt plan! Döner kebabkryddan gjorde abstract måltiden 👉🏼 du kan få 20 % rabatt på webbplatsen med jdseasonings med koden HLL20🌟 aff Spara det här inlägget och låt mig veta om du provar det📌 •Totalt: 661cals, 21,5g fett, 46,7g protein, 66,three g kolhydrater•

relaterade artiklar

5 Kommentarer

  1. #weightloss #foodblog #foodblogger #fooddiary #fitnessdiary #caloriecounting #myfitnesspal #fitfam #fitness #health #nutrition #macros #fitspo #healthyeating #fashionblogger #foodiesofinstagram #caloriecontrolled #weightlossblog #foodstagram #countingcalories #mfp #fatlossjourney #mealideas #fakeaway #fakeawayinspo #healthyjanuary #healthyrecipes #healthydinner

Back to top button