5 Τρόφιμα ΠΟΥ πρέπει να τρώτε καθημερινά και σίγουρα τα κάνω! – Λίγη έμπνευση απλής διατροφής για να τρώτε καθημερινά για ένα υγιές και ενυδατωμένο σώμα.

Βρώμη – Ως ένα ολόκληρο δημητριακό, η βρώμη περιέχει πολύπλοκους υδατάνθρακες, καθώς και πολλές διαλυτές συνιστώμενες ίνες. Αυτές επιβραδύνουν την πέψη και βοηθούν σταθεροποιώντας τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Μένετε πιο γεμάτοι για περισσότερη ώρα και ξεκινάτε τη μέρα σας διατρέφοντας το σώμα σας με πληθώρα βιταμινών και μετάλλων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε ενδιαφέρον! Σύρετε για να δείτε!

Σπόροι chia – Πηγή Ω-3 λιπαρών οξέων, αυτό είναι ένα καλό λίπος που είναι εξαιρετικό για την υγεία σας και το έντερό σας. Σχεδόν άνευ γεύσης και τραγανοί, μπορείτε εύκολα να τους ρίξετε πάνω στη βρώμη σας, στο smoothie σας και πάνω σε λίγο γιαούρτι! Είναι πραγματικά σημαντικό να πάρετε το ϩ-3, και αν δεν τρώτε τακτικά τρόφιμα όπως λιναρόσπορο, και καρύδια, τότε οι σπόροι chia είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε ω-3 στη διατροφή σας.

Φρούτα του δάσους – Είναι θρεπτικά & νόστιμα, καθώς και εξαιρετικά καλά για το δέρμα, το έντερο και την καρδιά σας! Παρέχουν σημαντικές ποσότητες ίνας και φυτοθρεπτικών. Τα περισσότερα φρούτα του δάσους περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών και είναι εξαιρετικά για να ικανοποιήσουν την επιθυμία για γλυκό. Έχετε δοκιμάσει ποτέ Yogurt bark με φρούτα του δάσους; Είναι ένα όμορφο υγιές επιδόρπιο. Σύρετε για να δείτε!

Χλωρόφυλλα – Σπανάκι, Ρόκα, Κέιλ; Γνωρίζατε ότι το 75% του ανοσοποιητικού συστήματός μας βρίσκεται στο έντερο μας; Τα χλωρόφυλλα όχι μόνο αποτελούν μια μεγάλη πηγή ίνας για το έντερό σας, αλλά σύμφωνα με την υγεία του Harvard, η κατανάλωση φύλλων χλωρόφυλλων για 6 εβδομάδες οδήγησε σε σημαντική μείωση των παραγόντων κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων. Είναι επίσης ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και ομορφιά στο φαγητό σας!

Ξηροί καρποί – Τραγανοί και ικανοποιητικοί, οι ξηροί καρποί όχι μόνο σας κοροϊδεύουν αλλά παρέχουν επίσης μια εισροή υγιεινών ελαίων, πρωτεΐνης και βιταμίνης Ε. Επιλέξτε οποιονδήποτε τύπο ξηρών καρπών: αμύγδαλα, καρύδια, ακόμη και φιστίκια. Ένα οικονομικό σνακ στο πέρασμα, απλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν αλάτι και προσέχετε το μέγεθος της μερίδας σας. Βεβαιωθείτε ότι σύρετε και αποθηκεύσατε!