Enkel matlagning

Att stå i kö för mitt flyg hem för första gången på över 13 månader har …

Att stå i kö för mitt flyg hem för första gången på över 13 månader har gjort mig så exalterad över att träffa familjen, äta god mat och ha lite rolig tid utomhus. Jag hoppas att de som är separerade från sin familj och nära och kära snart kan återförenas! Håller tummarna för att vi kan tackla dessa varianter och sakta föra världen tillbaka på rätt spår… En sak som jag älskar med hemlagad koreansk mat är tillbehören. En av mina favorittillbehör är denna OYSTER SHROOM TOFU SLIDER-rätt som bara kräver ett par basingredienser med en klassisk sojadressing. . 1) Torka och skär din fasta tofun i grova 1”x1” bitar 2) Pannstek din tofun på medelhög värme på en non-stick panna i cirka 2-Three minuter på varje sida. 3) Grilla ett par nävar (eller fler) ostronsvamp och smaka av med vitlök, salt och peppar 4) Gör en sås med 1/Four kopp hackad salladslök, 1 msk sojasås, 1 msk risvinäger, 1 msk. /2 msk sesamfrön, half of tsk koreanska röda chiliflakes och 1 tsk sesamolja 5) Varva med en tofubit, ostronsvamp och din sås. Servera med annat ris och rätter och njut!

relaterade artiklar

Back to top button