Enkel matlagning

: Banan Blueberry Oat Muffins // för hela receptet, besök länken i bio och…

👉🏼👉🏾: Banana Blueberry Oat Muffins // för hela receptet, besök länken i bowlofdelicious bio och använd sökfunktionen eller googla som skrivet ovan ⏱: Prep: 30 minutes; Tillagning: 20 till 25 minuter 🤔: Ett muffinsrecept som inte innehåller något raffinerat socker och inget smör males som ändå smakar fantastiskt? Ja tack! Sidanteckning: mitt barn älskade dessa. Males jag har ingen aning om varför dessa tog mig så lång tid att förbereda 🤷‍♀️ kanske körde jag på långsamt läge. Males det finns något terapeutiskt med att baka i lugn takt 😂 Oavsett så är de lätta att förbereda, är lätta och fuktiga och fulla av blåbär. Mitt enda disadvantage är att blanda olja och honung på hög nivå med en elektrisk handdator gör en absolut röra 😔 Det behöver inte sägas att de inte “krämde ihop” …… Om du har en ställmixer lätt tillgänglig skulle jag definitivt rekommendera använder det. Jag hade bara ⅓ kopp kokosolja så jag fyllde helt enkelt på med vegetabilisk olja. Dessutom använde jag all-purpose mjöl istället för fullkorn vilket gjorde dem väldigt fluffiga muffins (nästan för fluffiga enligt min man). Helvetemjölet skulle definitivt göra dem lite tätare.

relaterade artiklar

Back to top button