Enkel matlagning

: Bästa Hamburger Patty Recept // Recept av För hela receptet, besök deras bio…

👉🏼👉🏾: Bästa Hamburger Patty Recipe // Recept av aspicyperspective För hela receptet, besök deras bio eller google som skrivet ovan. ⏱: Förberedelse: 20 minuter; Laga mat: Eight minuter* 🤔: Det har varit onaturligt varmt här i Toronto 🍁 och jag vet inte om dig, males den här värmen skriker hamburgare! Jag valde det här receptet på grund av recensionerna, och det gjorde ingen besviken. De här hamburgarna hade inte en chans 😂 Jag SMASSADE den på rekordtid ⏱ smaken var 💥 Jag höll den supertraditionell med påläggen 🍔 ketchup, majonnäs, senap, tomater & pickles. Glömde ostskivan 🤦‍♀️ Recept deets: – Jag lade until ½ tsk rökt paprika – 12 kex ger en ½ kopp – Receptet ger 6 biffar. Jag skulle definitivt göra dem mindre och sikta på 8. De var för tjocka, males också, bullar kommer i förpackningar om 8 …. – På grund av deras tjocklek tog tillagningen längre tid än de rekommenderade Eight min. Jag lade until four further. Jag kanske hade överkokt dem med 1 minut, males de var fortfarande väldigt saftiga. – Tillagad spishäll i non-stick. Jag kan inte föreställa mig hur mycket bättre de skulle smaka på grillen

relaterade artiklar

Back to top button