Enkel matlagning

: Rooster Enchiladas // hitta receptet genom att gå till & klicka på deras bio eller …

👉🏼👉🏾: Rooster Enchiladas // hitta receptet genom att gå till gimmesomeoven och klicka på deras bio eller enklaste sättet, Googla: Gimme Some Oven Rooster Enchiladas ⏱: förberedelse: 15 minuter tillagningstid: 45 minuter 🤔: Jag har varit på senaste tiden allt om sätt att återanvända en rotisserie-kyckling. Det är en ENORM tidsbesparing, den är perfekt tillagad och den är välsmakande. Så när jag såg det här enchilada-receptet visste jag att jag skulle gå den vägen. Jag använde resten av kycklingen i en Caesarsallad nästa dag – inget slöseri & 2 riktigt bra måltider från en kyckling! 🙌🏻 T & I är stora followers av att göra våra egna såser när vi kan så att vi känner till ingredienserna i dem, vi kan kontrollera natriumnivån och det finns inga konserveringsmedel. Enchilada-receptet jag använde var också av gimmesomeoven – enkelt, lätt & gott. Det ger en kraft så om du inte är ett fan av för mycket krydda, dra ner på chilipulvret lite. Fyllningen till detta recept kan vara riktigt mångsidig. Jag hade inga svarta bönor till arms (vilket jag inte kan ljuga, jag blev sur på 😔) & jag utelämnade den gröna chilin, males förutom en lök slängde jag i 1/Three av en tärnad röd paprika & ca 3/4 kopp majs. Till osten använde jag Monterey Jack & lite queso fresco males du kan bara använda cheddarost om du vill, speciellt om du behöver mata dina små – använd vad de gillar! Mängden fyllning jag slutade med gjorde 5 enchilador som var en väldigt generös storlek – en var mer än tillräckligt för mig! Serveras med lite mexikanskt ris & en trevlig variation av färska pålägg (sallat, svarta oliver, avokado, koriander, gräddfil och tärnade tomater) var denna måltid mättande och så smaskig!! Jag tog med rester till jobbet nästa dag & mina kollegor sa att min lunch fick dem att salivera…av goda skäl!! 😋

relaterade artiklar

3 Kommentarer

Back to top button