Enkel matlagning

CHILLISALT LÄSTADE CHIPS Långt efter kroppsattack bra och verkligen dödade mig…

CHILLISALT LASTADE CHIPS✨ Nåväl efter kroppsattack som verkligen dödade mig ikväll, att säga att jag såg fram emot detta var en underdrift😍 kan inte slå en fredagskväll fakeaway!! 🌶CHILISALTLÄSTADE CHIPS🌶 (1 specific individual, dubbelt upp för 2 personer) -330g vit potatis och skivad i chips, jag lade sedan till dem i airfryern med vitlöksolja, 25g lök, 25g paprika & kinesiskt salt och chilikrydda hemifrån fynd! Jag tillagade chipsen i fritösen i 30 minuter -100g strimlad kinesiskt salt & chili kyckling från Island tillagad i ugn -Lade den kokta kycklingen i en panna med 25g paprika, 25g lök och mer krydda -tillade kycklingen ovanpå chipsen och toppad med kinesisk currysås LÅT MIG VETA OM DU PROVA DETTA 👏🏼 •Totalt: 611cals•

relaterade artiklar

Back to top button