Enkel matlagning

: Chokladcupcakes // Recept av För hela receptet, besök deras bio eller googl…

👉🏼👉🏾: Chokladcupcakes // Recept av foodandwine För hela receptet, besök deras bio eller googla enligt ovan. ⏱: Förberedelse: 10 minuter; Baka: 20 minuter 🤔: Som ni såg i gårdagens inlägg gjorde jag en cupcake-tårta nummer ‘4’ till en födelsedagsfest. Hälften av cupcakes var vanilj och hälften var choklad. Och med 5200+ 5-stjärniga recensioner 🤯 det här receptet var en no brainer. 2 misstag jag gjorde beneath mitt första försök med detta recept; (1) Jag värmde smörblandningen på hög, istället för låg, och jag är inte säker på om det förändrade kemin i något, males smeten var MYCKET rinnig. Den hade en tjockare konsistens på mitt andra försök. Och (2) gör inte, jag upprepar, fyll INTE dina liners mer än ¾ av vägen fulla 🙈 dina cupcakes kommer att växa mycket och då kommer de alla att floppa åt ena sidan 😂. Båda gångerna fick jag additional smet. Motstå lusten att fylla på din burk och bara hälla upp additional cupcakes. Jag slutade med 14. Dessa cupcakes var mycket annorlunda än vanilj. De var lätta och luftiga males väldigt smuliga. Chokladsmaken var dock 🤤👌🏼

relaterade artiklar

Back to top button