Enkel matlagning

: Cream of Mushroom Soup // recept av för hela receptet, googla som skrivet ab…

👉🏼👉🏾: Cream of Mushroom Soup // recept av cafedelites för hela receptet, googla som skrivet ovan ⏱: Prep: 15 minutes*; Tillagning: 40 minuter 🤔: Om du har rikliga mängder svamp males är trött på samma gamla jane saute, prova då den här soppan! Det är ganska lätt att dra ihop och chansen är stor att du förmodligen har de flesta av ingredienserna till fingers. *Observera att min förberedelsetid endast var för lök, vitlök och svamp. Alla andra komponenter kan förberedas medan soppan kokar. Några ändringar jag var tvungen att göra: – Jag hade abstract beneath den rekommenderade mängden svamp (vid 680 g) och använde vit knapp males ser fram emot att prova olika sorter nästa gång – jag använde ⅔ kopp 35 % vispgrädde och ⅓ kopp 1 % mjölk ( eftersom jag inte ville ha det alltför tungt) Soppa hade fantastisk smak; serverade den med mer färsk timjan och varmt, knaprigt bröd och fick 👍🏼 från min (mycket kräsna soppälskare) man 😂

relaterade artiklar

2 Kommentarer

Back to top button