Enkel matlagning

: Creamy Beef Pasta Recept // hitta receptet genom att gå till & klicka på deras b…

👉🏼👉🏾: Creamy Beef Pasta Recipe // hitta receptet genom att gå till cookiesandcups & klicka på deras bio eller enklaste sätt, Google: Creamy Beef Pasta Recipe Cookies and Cups ⏱: förberedelse: 10 min (males detta beror också på hur många grönsaker du bestämmer dig för att lägga till) laga mat: 25 min(ish) 🍽: middag 🤔: Det är något med den här rätten som bara sjunger “winter comfort meals.” En skål med denna varma, rejäla pasta en kall dag är absolut yummmmmm…bonus är när båda barnen äter varje. sista. bita. Följde stegen exakt. Till ingredienserna utelämnade jag chiliflakes, använde en blandning av vit & gul cheddarost & jag tillsatte 1 tärnad röd paprika (slängde i efter att jag låtit löken koka i några minuter) & ca en näve & en halv hackad spenat (som var den allra sista ingrediensen jag tillsatte). Ärligt talat, det finns ett antal andra grönsaker som skulle vara läckra i den här rätten: svamp, broccoli, lite riven morot, tärnad zucchini, and so forth. Det är bokstavligen det perfekta receptet att göra när du vill bli av med alla grönsaker du har i din maträtt. kylskåp. Tillför näring och smak! Det här receptet gör MYCKET sås så det jag bestämde mig för att göra var att göra 500 g pasta istället för det pund det kräver, och sedan slängde jag det med hälften av såsen, inte allt. Resten av såsen? Jag frös den. Det räcker mer än väl till en middag till. Måste älska ett 30 (ish) minuters recept som ger dig två middagar!! 💃🏻

relaterade artiklar

Back to top button