Enkel matlagning

: Crispy Baked Cheeseburger Tacos (med How Sweet Eats House Sauce) // för f…

⏱ : 5 minuter Inlagd lök: 10 minuter Tacos: Prep 10 minuter; Laga mat i 12 minuter 🍽: Middag 🤔: Jag har officiellt valt den sista måltiden jag vill äta innan jag besöker de där pärlvita himmelska portarna (förutsatt att jag går upp och inte ner, males jag avviker 🤣). Males seriöst… den här rätten är OTROLIG! Det finns en handfull komponenter males bli inte avskräckt eftersom såsen och picklad lök kan göras i förväg och förvaras i kylen. Och jag uppmuntrar dig starkt att göra båda. När det gäller själva tacot/köttet blev jag helt förvirrad av att lägga ketchup och senap på köttfärs. Jag har ingen aning om varför eftersom jag lägger till dem i mina hamburgare, males det var genialiskt! Tbh, jag är lite sur för att jag aldrig tänkte göra det 🤣 Avsluta med lite ost så är du redo att montera och baka. Jag tillagade köttet tidigare och värmde helt enkelt det på låg värme medan ugnen förvärmdes. Och du kan förbereda sallad, pickles and lots of others. medan tacos är i ugnen. Servera över en bädd av strimlad sallad, med pickles och lök vid sidan av och toppad med husets sås. Det är mer som en dekonstruerad cheeseburgare eftersom påläggen inte är i själva taco, males jag lyckades dra tillbaka det översta lagret och stoppa i några av påläggen och det var det 🤯🤤😍 Och jag kanske var lite övernitisk med three tacos … males frukta inte! Jag tog en andningspaus och gick sedan in igen för mer 🤩 *Jag använde vetetortilla istället för majs*

relaterade artiklar

Back to top button