Enkel matlagning

CRISPY CHILLI BEEF Kan byta namn på min sida till fakeawaysbylauren eftersom jag verkar …

CRISPY CHILLI BEEF✨ Kanske byter namn på min sida till fakeawaysbylauren eftersom jag verkar producera många fakeaway-recept😋 🥡CRISPY CHILLI BEEF🥡 -200g musclefooduk mager bifffärs dragen isär på en bakplåt och sprayad i ugn för 30 minuter och vänder halvvägs. -35g lök & 70g stekt paprika -sås gjord på: 1 msk honung, 1 msk sweet chilisås, 1 msk hoi sinsås, 1 msk sojasås, 2 msk vatten, vitlök & chili -tillsatte såsen till stekgrönsakerna tills den bubblar och blir klibbig, tillsatte den kokta färsen och rör om – toppad med chili & serverad med äggstekt ris Du kan få £5 i rabatt på din musclefooduk-beställning genom att shoppa länken i min bio och använda koden HLLAUREN •Totalt: 630cals, 20,8g fett, 48,6g protein, 65,1 g kolhydrater•

relaterade artiklar

15 Kommentarer

Back to top button