Enkel matlagning

Den här månaden bor min syster hos mig i Denver och det är så trevligt att ha…

Den här månaden bor min syster hos mig i Denver och det är så trevligt att ha min introverta bästa vän i närheten. Att ha henne i närheten har också drivit mig att laga mer hemma, särskilt vegansk, växtbaserad mat. Mars var massor av roliga och fylld med många fantastiska skidåkning och tropiska äventyr, males var också full av lite för mycket resor, vilket spårade ur min rutin att laga mat, sova gott och träna konsekvent. Jag är exalterad över att komma tillbaka på tåget att stapla goda vanor och bra näring för mitt sinne och kropp! . Dela denna veganska brunch med en tofuröra och rostat bröd med sjudade tomater. . VEGGIE TOFU SCRABLE – 1/Four kopp tärnad lök – 1/Four kopp tärnad röd paprika – 1/Three kopp tärnad broccoli – 1/2 block avrunnen quick tofu – 1/2 tsk gurkmeja – 1/2 tsk vitlök – 1 tsk sriracha – salt och peppar efter smak . 1) Låt rinna av och smula ett halvt block quick tofu 2) Fräs lök, röd paprika på medelhög värme i Three minuter 3) Tillsätt broccoli och fräs i ytterligare 2 minuter 4) Tillsätt smulad tofu och kryddor tills den är väl blandad och fräs i 2 minuter mer min

relaterade artiklar

15 Kommentarer

  1. Gosh, this brekky looks incredibly tasty 😍😍 YUM ‼️

  2. Yummmm! I love tofu scrambles. Looks good! 😍

Back to top button