Enkel matlagning

: Simple Hen Noodle Casserole // hitta receptet genom att gå till och klicka på…

👉🏼👉🏾: Simple Hen Noodle Casserole // hitta receptet genom att gå till saltandlavender & klicka på deras bio eller enklaste sättet, Google: Salt and Lavender Simple Hen Noodle Casserole ⏱: förberedelse: 20 min koktid: 40 min: 🤔 Kan inte ljuga, jag är normalt inte ett fan av den här typen av gryta (särskilt med kycklingsoppa på burk?! Det brukar vara ett svårt nej för mig!!) males det var något med detta som tilltalade mig & mina barn älskar broccoli så jag tänkte ge det ett försök. Jag älskar tanken på att köpa en rotisserie-kyckling och använda den för olika måltider – gå in på den här grytamiddagen (och överblivna luncher!) & fajitas jag gjorde med den följande kväll. Min familj slutar aldrig riktigt en hel spettkyckling om den äts på egen hand, så att använda den för olika måltider är definitivt rätt väg för oss. ENORM tidsbesparing & de på Costco är vanligtvis mellan $7-$8!! Hurra för några Följde receptet exakt (inklusive instruktioner för att göra i förväg) & voilà – superlätt middag som du kan förbereda i förväg och förvara den i kylen i upp till 2 dagar innan du lagar den. Jag gjorde denna på en söndag eftermiddag & serverade den på tisdagen till middag. (**se till att ta upp rätten till rumstemperatur innan du sätter in den i ugnen. Kall till omedelbart varm = trasiga/spruckna gryta!) Resterna var lika goda uppvärmda dagen efter till lunch. De här apriltemparna är inte riktigt vårsjungande än så det är den perfekta rätten att mysa med och ett bra sätt att spara tid på dessa hektiska veckokvällar. 👌🏼 **Undrar du vad det där röda är på toppen? Jag strödde lite rökt paprika för additional pizza till min servering. Så gott – med eller utan!

relaterade artiklar

4 Kommentarer

Back to top button