Enkel matlagning

: Honey Soy Baked Rooster Thighs // recept av För hela receptet, google som wr…

👉🏼👉🏾: Honey Soy Baked Rooster Thighs // recept av cafedelites För hela receptet, googla enligt ovan. ⏱: Förberedelse: 20 minuter; Marinera >30 minuter; Koka: 25 minuter. 🍽: Middag 🤔: Ett så enkelt, bakad kycklingrecept males fullspäckat med smak och den där saaaaaauce 😍👌🏼🤤💥 En näve ingredienser i marinaden, låt stå och stoppa in i ugnen. Den där. Är. Den. För att vara ärlig, jag är inte säker på varför förberedelserna tog mig 20 minuter 🤷‍♀️ det är definitivt inte komplicerat. Dessutom inkluderade det inte rengöring av kycklingen. Jag ersatte salladslöken med schalottenlök helt enkelt för att jag inte hade någon till palms. Det är bäst att marinera så länge som möjligt; min fick stå i drygt three timmar. Nästan omedelbart luktade det fantastiskt beneath matlagning. Nu … jag ska anta att de var för trånga i pannan / min panna var för liten och/eller det fanns för mycket vätska eftersom botten inte blev knaprig och såsen inte tjocknade. Vätskan bubblade inte heller, så jag tappade ugnsgallret. När det gäller tillagningstid, vid 20 minuter, var den inre temperaturen 165°F eller högre, males de hade ingen färg på dem. Jag stoppade dem beneath broilern i 5 minuter vilket gav färg males det slutade med att jag tog bort kycklingen på en tallrik och kokade ner såsen för att tjockna. ** Även om de var i temperatur innan de gick beneath broilern, var de fortfarande saftiga och möra. Serveras med ris, sparris och en klick av den där smaskiga såsen. För framtida referens kan du till och med göra marinaden och koka ner den för att tjockna och sedan pensla över fläskfilé medan du grillar 😍

relaterade artiklar

En kommentar

Back to top button