Enkel matlagning

: Indisk kycklingcurry (Murgh Kari) // hitta receptet genom att googla: Alla recept …

👉🏼👉🏾: Indisk kycklingcurry (Murgh Kari) // hitta receptet genom att googla: Alla recept Indisk kycklingcurry (Murgh Kari) allrecipes ⏱: förberedelse: 20 minuter tillagning: 40 minuter 🤔: Jag och min man var sugna på indisk mat; Jag kände för att laga mat; & så med över 1000 recensioner & 4,7 stjärnor, så blev jag såld. PSA: den här rätten var kryddig så om du inte gillar krydda, utelämna cayennefrukten helt. Om du gillar det, tillsätt cayenne efter smak. Även om denna måltid ökade vårt vattenintag 🥵, älskade min man och jag fortfarande rätten och åt gladeligen resterna nästa dag. Jag åt det nyss med lite vanlig yoghurt som hjälpte until att lätta på kryddan och gav även ännu mer smak until en redan utsökt middag. I övrigt följde jag receptet exakt. Jag bestämde mig för att skära kycklingen i mindre bitar bara för snabbare tillagningstid. Serveras med basmatiris, naan, koriander och lite vanlig yoghurt. Hoppa över hämtmat och prova att göra din egen indisk mat – du kommer inte att ångra dig. 👌🏼

relaterade artiklar

Back to top button