Enkel matlagning

Jag är alltid på jakt efter goda asiatiska fusionsrätter, males har alltid hittat indiska…

Jag är alltid på jakt efter goda asiatiska fusionsrätter, males har alltid tyckt att det indiska köket är lite skrämmande att laga. Som tur var hade jag en burk med mayakaimalfoods veganska tikka masala-sås som gjorde det farligt enkelt att piska fram äkta indiska smaker. . Denna VEGAN TIKKA MASALA WRAP är gjord med tofu, potatis, spenat, broccoli och tikka masala sås. 1) Tärna 1 medelstor rödbrun potatis och koka (om du är lat som jag kan du koka dina potatiskuber i mikrovågsugnen i ~Four minuter med lite vatten) 2) Stek 1/Three kopp quick tofu i 2 -Three min. Tillsätt sedan 1/Four kopp tärnad broccoli och en näve hackad spenat 3) Lägg i din kokta potatis och sås och låt koka på medelvärme i ytterligare 3-Four min. 4) Slå in det hela i ett additional stort tortillaskal och njut !

relaterade artiklar

14 Kommentarer

  1. The flavor in this wrap is IMMACULATE my friend! Just keep movin it in the direction of my mouth!

  2. This looks amazing! Asian fusion is one of my favorite styles of food😍

Back to top button