Enkel matlagning

Jag är glad över att komma ut ur min Instagram-uppehåll för att dela denna fantastiska kex och grönsaker…

Jag är glad över att komma ut ur mitt Instagramuppehåll för att dela denna fantastiska kex- och grönsaksdippduo som kommer att slå av dina strumpor until helgen. . moonshotsnacks är ett svart kvinnligt varumärke som är på ett klimatvänligt matuppdrag genom att skapa koldioxidneutrala och hållbart förpackade produkter. Jag har gått igenom så många av deras kex eftersom de bara är 👏 så 👏 bra 👏 . GRÖN VEGGIE DIP 1) Finhacka 2 koppar grönkål, 1/Three kopp gurka och 2 msk av den gröna delen av grön lök 2) Blanda half of avokado, 1/four kopp grekisk yoghurt, 2 msk additional virgin olivolja, 1 msk näringsjäst, half of msk citronsaft, 1 tsk hackad basilika och 1/four tsk salt 3) Servera med moonshotsnacks kex och njut!

relaterade artiklar

15 Kommentarer

Back to top button