Enkel matlagning

: Janet’s Rich Banana Bread // Recept av För hela receptet, googla som skrivet…

👉🏼👉🏾: Janets Rich Banana Bread // Recept by allrecipes För hela receptet, googla som skrivet ovan ⏱: Prep: 15 minutes; Laga mat: 55 minuter 🤔: Nu vet jag inte vem Janet är, males jag är säker på att hon har många vänner om alla hennes recept är så här snabba och enkla! Jag letade efter ett recept för att använda upp gräddfilen jag hade i kylen och för att vara ärlig, anledningen till att jag valde det här receptet var för att det krävde *skivade* bananer. Jag har alltid bara sett mosade bananer 🤷‍♀️ Jag var bara lite blyg för en ½ kopp smör, så jag fyllde helt enkelt på med kokosolja och jag vispade (det sa att det skulle röra om) så jag är inte säker på om det var vad gjorde smeten lite tjock males det blev bättre när jag väl tillsatte gräddfilen. Håll ett öga på din limpa. Jag kollade kocken efter 50 minuter och den var fortfarande beneath males jag var tvungen att täcka med folie eftersom det började bli ganska mörkt. Nu skulle jag inte säga att detta är det mustigaste bananbrödet jag någonsin smakat, och inte heller det “fuktigaste” som receptet säger, males det är möjligt att jag överblandade eller överkokade 🤷‍♀️ (uppenbarligen har jag en tendens att göra det.. .) Oavsett så är det ett gott bröd som är rakt på sak och väldigt enkelt att göra 👍🏼

relaterade artiklar

Back to top button