Enkel matlagning

: Japchae // Recept av & För hela receptet, se deras inlägg från 28 januari, …

👉🏼👉🏾: Japchae // Recept av chefchrischo & w2sixpackchef För hela receptet, se deras inlägg från 28 januari 2023 ⏱: Förberedelse: 20 minuter; Laga mat: 10 minuter + 5 minuter 🤔: Jag har varit på en asiatisk matkick på sistone och det här slog till! Jag fördubblade receptet för MEN… om du ska använda hela paketet med nudlar (min var 400 g), se bara till att din sautépanna är stor, och då menar jag biiiiiig 🙈 (Sidoanteckning: jag använde en bred nudel males skulle använda en tunn, vermicelli nud nästa gång). Jag borde ha använt en röd paprika bara för mer färg 🤷‍♀️ och skär dina grönsaker fint och tunt eftersom det inte är kokt särskilt länge. Dessutom gjorde jag bara ett stänk av socker, inte i närheten av vad receptet krävde.

relaterade artiklar

Back to top button