Enkel matlagning

KAHANI EDINBURGH [PR INVITE] Jag vet inte ens var jag ska börja med hur bra det är…

📍KAHANI EDINBURGH✨ [PR INVITE]

Jag vet inte ens var jag ska börja med hur god denna måltid var! Allt var perfekt från den autentiska maten till den underbara servicen. Jag känner ibland med street food-restauranger att du har bråttom males så var det inte alls (vi var faktiskt där i två timmar) och hade den perfekta date evening time🥰 Vi delade allt; -poppadoms & pickle bricka -trippel förrätt tallrik som bestod av kyckling pakora, chili bläckfisk & aloo och channa chat -old school lamm curry -kyckling jalfrezi -pilau ris -vitlök naan -utbud av sorbet Jag kan ärligt talat inte ens välja min favorit. Om jag skulle äta lunch skulle jag ha den tredubbla förrätten på egen hand eftersom den var så full av smaker, jag måste säga att jag tycker att chili bläckfisken var en höjdpunkt 🌶 lammcurryn var också en sticker ut för mig. Läget är jättebra och jag skulle definitivt rekommendera om du har en föreställning bokad på Edinburgh Playhouse, de har även en pre-theatre meny. Ännu bättre är att det är BYOB och ingen kork!⭐️

relaterade artiklar

7 Kommentarer

Back to top button