Enkel matlagning

: Kathie’s Zucchini Muffins // Recept av *Se nedan om hur du får hela rec…

👉🏼👉🏾: Kathies Zucchini Muffins // Recept av cookinglight *Se nedan om hur du får det fullständiga receptet. ⏱: Förberedelse: 20 minuter; Grädda 15 minuter 🤔: Det finns inget sätt att ett muffinsrecept med zucchini, bara en ½ kopp socker och inget smör kan smaka gott, eller hur? Fel! Dessa är så bra! De är fuktiga, fluffiga och har abstract rätt mängd sötma. Plus, om du försöker öka ditt intag av grönsaker (eller dölja det för dina barn) är detta det perfekta sättet. Jag använde en våg för att väga mjölet (jag använde bara alla ändamål och inte en blandning med fullkornsmjöl). Till zucchinin använde jag 2 små/medelstora och riv dem med de mindre hålen på ett rivjärn. Det anges inte om du måste pressa vattnet; Det gjorde jag inte. Och till sist valde jag att toppa min med turbinadosocker inte kanelsocker, och ungefär en tesked (definitivt inte en msk). Dessa kommer säkerligen att bli en hit! Även bland de mest kräsna ätare, lita på mig 😉 👌🏼 Concepts: mät först din olja och använd sedan samma sked för att mäta upp honungen; det kommer att glida direkt ut utan att lämna en klibbig röra! ⚠️ När du söker efter receptet, googla enligt ovan. Det kommer dock att komma upp som “Recept för hälsosamma Zucchini Muffins” från MyRecipes myrecipes

relaterade artiklar

Back to top button