Enkel matlagning

: Klassisk Minestronesoppa // hitta receptet genom att gå till & klicka på deras bi…

👉🏼👉🏾: Klassisk Minestronesoppa // hitta receptet genom att gå till cookieandkate & klicka på deras bio eller enklaste sättet, Google: Cookie och Kate Klassisk Minestronesoppa ⏱: förberedelse: 25 min tillagningstid: 45 min 🍽: lunch eller middag 🍽 : Varje italienare har ätit en välsmakande minestronesoppa males ärligt talat, jag hade aldrig gjort en……förrän nu. Visst, det finns grönsaker att skala/krossa/hacka/tärna males det är ack så värt det, speciellt under dessa superkalla kanadensiska vintermånader. Till säsongens grönsaker använde jag en kopp hackad potatis, en kopp hackade frysta gröna bönor och en liten tärnad zucchini. Förutom att utelämna chiliflakes, använde jag en burk blandade bönor & kycklingbuljong istället för grönsaksbuljong (eftersom det var vad jag hade till arms) följde jag receptet eftersom det var superenkelt och recensionerna (4,9 stjärnor med över 800 recensioner) räckte för att jag skulle göra som det sa. På drygt en timme har du en välsmakande, näringsrik gryta med hemgjord soppa som kan frysas för framtida bruk … väl värt ansträngningen! Mina barn åt alla grönsakerna i den här soppan utan att klaga. 🙌🏻 Toppa med lite parmesanost & het chiliolja. 👌🏼 **Matlagningstips: om du vill lägga till nudlar (jag lade till orecchiette till min) föreslår jag att du kokar nudlarna separat och lägger till dem i en mindre del av soppan. Om du ska frysa soppan är det bäst att inte frysa med nudlarna i eftersom de kan bli mosiga. Rekommenderar starkt att frysa dock … se sista bilden för att se hur många behållare med soppor jag har som väntar på mig i frysen!!! 💃🏻

relaterade artiklar

Back to top button