Enkel matlagning

: Krämig vitlökskyckling // hitta receptet genom att gå till & klicka på deras bio …

👉🏼👉🏾: Krämig vitlökskyckling // hitta receptet genom att gå till saltandlavender & klicka på deras bio eller enklaste sätt, Google: Salt och lavendel Krämig vitlökskyckling ⏱: förberedelse: 10 min tillagningstid: 25 min 🍔: middag 🍽 : Det är familjedag för oss (trevlig familjedag för er som firar idag! 🇨🇦) & det här är det perfekta familjereceptet – säkerligen glädja unga och unga i sinnet. Receptet är så enkelt att utföra & jag följde det exakt, förutom att jag skar var och en av vitlöksklyftorna på mitten. 5 stjärnor med över 350 recensioner på saltandlavenders hemsida – behöver jag säga mer? Mör kyckling kvävd i en krämig vitlökssås…jag menar…yummmmm. 😋 Oroa dig inte för att vitlöken smakar för starkt eftersom det är en subtil smak males behagligt närvarande. Se till att du kryddar därefter – S&P ditt mjöl och krydda såsen efter smak. 👌🏼 Jag serverade den med rostad broccoli & potatismos. Såsen med potatisen fungerar vackert tillsammans – så läcker! Jag svär att den här kycklingen måste finnas på en meny någonstans, den är så god. En fantastisk en att servera till sällskap eftersom det är en publikbehag eller en perfekt vardagsmat för familjen. Oavsett vilket kommer DU att älska det.

relaterade artiklar

7 Kommentarer

Back to top button