Enkel matlagning

LEAN BEFFF STIRRFRY När jag säger att det här var en snabb och enkel middag, menar jag att det tog 10 …

LEAN BEEF STIRRFRY✨ När jag säger att det här var en snabb och enkel middag menar jag att det tog 10 minuter😮‍💨 tillbaka till kontoret den här veckan kräver snabba måltider samtidigt som vi kommer tillbaka till en rutin! 🥢BEEF STIRRFRY🥢 -200g musclefooduk Brittiskt tärnad nötkött -35g medan lök -30g peppar -vitlök -kokt i 50g aldi chow me i woksås -serveras med Maggi curry nudlar knackade i mikron -toppad med chili vitlökssalt & Bobby är din farbror Hälsosamma måltider betyder inte timmar i köket! Vi gör en månatlig köttaffär med musclefooduk och gör sedan minipåfyllningsbutiker, vi tycker att det sparar oss så mycket pengar! Du kan också få £5 i rabatt på din beställning genom att shoppa länken i min bio och använda koden HLLAUREN ⭐️ •Totalt: 572kal, 18,1g fett, 49,5g protein, 51,9g kolhydrater•

relaterade artiklar

Back to top button