Enkel matlagning

MAKI & RAMEN FÖDELSEDAGSGIVEAWAY Eftersom det är min födelsedag har jag gått ihop med t…

✨MAKI & RAMEN FÖDELSEDAG GIVEAWAY✨ Eftersom det är min födelsedag har jag slagit mig ihop med makiramen för att erbjuda dig en freed from cost måltid för två🥳🥳 Allt du behöver göra är: ✨GILLA DETTA INlägg ✨FÖLJ BÅDE healthylivingirTAGamen OCH makiramen EN VÄN NEDAN (flera taggar räknas som flera inlägg) ✨DELA DETTA INlägg FÖR DIN STORY & TAGGA MIG Vi hade ett fantastiskt besök förra helgen på restaurangen St James Quarter, maten var så fräsch och god. Jag älskar sushi så detta var en absolut himmel för mig. Jag har tagit med rätterna nedan som vi provade: 🍣Spicy Teriyaki Rooster Donburi 🍣Rooster Katsu Curry 🍣Prawn Tempura 🍣Lax Sushi Set Cocktailerna var också fantastiska, det var vårt första besök males vi kommer till 100% tillbaka🥂 TÄVLINGEN KOMMER ATT GÅ TILL MÅNDAGEN 7 FEBRUARI OCH VINNAREN KOMMER ATT UTKLÄDAS PÅ INSTAGRAM TISDAG eight FEBRUARI🎉 Vinnaren kan besöka valfri av makiramen filialer. *Detta slutförande är inte på något sätt associerat med Instagram.

relaterade artiklar

15 Kommentarer

Back to top button