Enkel matlagning

: Maple Dijon Rooster (Sheet Pan Recipe) // för hela receptet, besök länken …

👉🏼👉🏾: Maple Dijon Rooster (Sheet Pan Recipe) // för hela receptet, besök länken i easychickenrecipes bio eller googla som skrivet ovan ⏱: Prep dressing + rooster & veg: 25 minutes; Koka 25 minuter. 🍽: Middag 🤔: Om lönn dijon inte drar in dig, så borde middag i en plåt! Males seriöst, den här dressingen är löjligt läcker och väldigt mångsidig. Jag ser mig själv använda det på sallader, andra rostade rätter and so forth. Är det också socialt acceptabelt att dricka dressingen? Frågar efter en vän 🙈🤣 Ja, det är så bra. Jag använde three rivna vitlöksklyftor på ett mikroplan och jag är inte ett fan av rosmarin så jag ersatte med oregano, förutom att jag av misstag använde 2 tsk torkad (inte färsk) males jag är inte arg på det; det övermannade det inte alls. Jag använde 4 kycklingbröst, dunkade till cirka 1½ cm tjocka och istället för sötpotatis och brysselkål använde jag en 1½ lb påse babypotatis, skuren i halvor på bredden, och 1 lb broccolibuktor (cirka 1½ huvuden). Jag slängde broccolin i en ren skål, bara för att återanvändning av skålen med rå kyckling ger mig de heebie jeebies 🤷‍♀️ Jag är relativt ny på plåtspelet, så jag gillar att hålla allt åtskilt ifall man lagar mat snabbare än annan och jag måste ta bort den för att förhindra överkokning. Med det sagt föreslår jag att du börjar kontrollera kycklingen vid cirka 15 minuter. Min var lite överkokt. Dessutom var den inte tillräckligt brynt för mina personliga preferenser, så jag tog bort grönsakerna och la kycklingen beneath broilern i ytterligare 2 minuter, males det gjorde ingen stor skillnad. Du kan alltid ta bort den från pannan och snabbt bryn den i en het stekpanna för additional färg, även om den motverkar hela idén bakom en plåtmiddag 🤷‍♀️ Äntligen var den lite underkryddad, IMO. Så nästa gång jag skulle slänga allt i dressingen sedan en gång på plåten, skulle jag tillsätta ytterligare salt och peppar.

relaterade artiklar

Back to top button