Enkel matlagning

: Moist Banana Bread Recept // Recept by För hela receptet, det enklaste sättet …

👉🏼👉🏾: Moist Banana Bread Recipe // Recept by natashaskitchen För hela receptet skulle det enklaste sättet vara att googla som skrivet ovan ⏱: Prep: 25 minutes; Laga mat: 55 minuter 🤔: Låt mig bara inleda detta med att säga varför har jag aldrig lagt russin i mitt bananbröd förut?! 🙈 Det är 2 av mina favoritsaker. Dessutom är jag ganska säker på att jag hade kunnat äta hela limpan på en gång, så ljuvligt fuktig och mumsig den var. Det finns en anledning till att den har över 1,3K femstjärniga recensioner ⭐ Bonus: Jag älskar absolut att Natasha lägger till mängden i receptinstruktionerna. Det är irriterande att hela tiden behöva scrolla fram och tillbaka 😂 🤷‍♀️ Förberedelserna för detta går snabbt och enkelt, gjort på mindre än 25 minuter, även om jag borde ha rostat mina valnötter en smula mer. Jag hade kort en banan så jag använde ½ kopp osötad äppelmos som ersättning enligt thespruceeats rekommendation och det fungerade perfekt. Detta är mitt nya favoritrecept på bananbröd!

relaterade artiklar

Back to top button