Enkel matlagning

: Morots- och ananaslimpa // för hela receptet, klicka på länken i bio för att vi…

👉🏼👉🏾: Morots- och ananaslimpa // för hela receptet, klicka på länken i canadianliving bio för att besöka deras hemsida eller googla som skrivet ovan ⏱: Förberedelse: 25 minuter; Grädda: 1 timme 🤔: Första gången jag gjorde den här limpan var för flera år sedan. Även till påsk. Du kan inte gå fel med ananas 🍍 kokos 🥥 och morötter 🥕 Plus presentationen av små, små morötter som dyker upp ur “smutsen” 🤩 Fuska gärna som jag gjorde och använd butiksköpt färskostglasyr och morotsgummi 🤷‍ ♀️ Jag kunde inte hitta krossad ananas så jag tog en burk med bitar och *försökte* pulsera dem snabbt i min magiska kula. Jag rekommenderar inte detta 🙈😂 då det släppte ut för mycket vätska. Så antingen pulsa dem i en legitim matberedare eller krossa dem helt enkelt genom att trycka ner dem med sidan av en stor kockkniv. Detta steg lade uppenbarligen till min förberedelsetid. Bortsett från ananasen följde jag receptet till ett T, males använde osötad kokos eftersom jag föredrar desserter som inte är för söta. Jag tror att jag kanske nästa gång ska lägga till valnötter och russin 🤔😍

relaterade artiklar

En kommentar

Back to top button