Enkel matlagning

: Ört Citronris // hitta receptet genom att gå till & klicka på deras bio eller eas…

👉🏼👉🏾: Ört Citronris // hitta receptet genom att gå till sweetpeasandsaffron & klicka på deras bio eller enklaste sättet, Googla: Sötsöt och Saffran Ört Citronris ⏱: förberedelse: 5 (ish) minuter koktid: 25 minuter 🤔: Det här receptet var ett fantastiskt fynd. När jag lagade middag visste jag att vi skulle ha ris som sida och i sista minuten tänkte jag för mig själv, “hur ska jag piffa upp det här?” Ange sweetpeasandsaffron 💃🏻 Det perfekta tillbehöret till så många huvudrätter: fläskfilé, grillade grönsaker, kycklingkebab, fyllda champinjoner and so forth. Det är superenkelt att göra och ingredienserna är troligen sådana du redan har till arms. Jag använde spishällsmetoden & förutom citronsaften, slänger du alla ingredienser i grytan & låter det koka – lätt peasy citronsqueezy! Och vilken vacker citronsmak detta ris har… 😋 🍋

relaterade artiklar

Back to top button