Enkel matlagning

: Päronchokladnötskaka // Recept av För hela receptet, se hennes inlägg från S…

👉🏼👉🏾: Päronchokladnötkaka // Recept av signora_cucina För hela receptet, se hennes inlägg från 10 september 2021. ⏱: Förberedelse: 45 minuter; Grädda: 55 minuter 🤔: Den här tårtan är en SHOWSTOPPER! Den har en ganska omfattande ingredienslista och förberedelserna är ganska långa, males det är helt värt det för speciella evenemang och sammankomster och för mig var det Mors dag 💐 Mammor förtjänar allt! Plus att det inte är en svår kaka, det är bara många steg (och smutsiga skålar) Min springform är 8″ (inte den rekommenderade 9) så man skulle kunna tro att min tillagningstid skulle behöva lite längre, males det var inte nödvändigt. Jag behövde inte heller hela 2 msk chokladchips till toppingen.Mina päron var ganska saftiga så jag kramade ur vattnet lite först innan jag tillsatte äppelmosen abstract innan jag blandade i smeten.Förutom det följdes allt till ett T. Min man praktiskt taget slickade skålen ren, så god är smeten och lukten, OMG lukten 😍 😫 … Jag var inte nöjd med hur smeten såg ut mellan päronskivorna och trots att den var tillagad , jag stoppade den under broilern i mindre än 2 minuter och nästan, typ, brände hela jävla grejjen 🤦‍♀️😭

relaterade artiklar

En kommentar

  1. I’m so glad you didn’t burn it ! Thank you for reviewing the recipe ! So glad you enjoyed it ❤️

Back to top button