Enkel matlagning

: Peach Cobbler // för hela receptet, besök länken i bio eller google som skriv…

👉🏼👉🏾: Peach Cobbler // för hela receptet, besök länken i twopeasandpod bio eller googla som skrivet ovan ⏱: Förberedelse: 50 minuter; Baka: 50 minuter 🤔: Doften — herregud 😍😍😍🤤🤤🤤 Jag kunde inte vänta med att gräva i detta! Toppad med vaniljglass var den så god med inslag av kanel och citron 👌🏼 Och att tro att jag nästan inte gjorde det här för det verkade för tidskrävande och för komplicerat. Males det var det faktiskt inte. Receptet föreslår att man skalar persikorna genom att skära och lägga i kokande vatten yadda yadda. Finns det ingen som har tid för det! 😂 Jag använde abstract min gamla goda grönsaksskalare 🤷‍♀️ Jag kan inte säga hur stor skillnad det gör när du lägger citrusskal direkt i sockret först. Definitivt något som borde göras för alla recept! När den väl var kokt var min skomakartoppning ganska tjock (även om klickarna inte verkade som det) så jag skulle föreslå att du breder ut toppingen lite tunnare. Receptet kräver tung grädde eller helmjölk att pensla över toppingen males jag använde 1% mjölk utan draw back. Och om du inte använder tillräckligt med kärnmjölk för att motivera att köpa en 1L kartong, gör du helt enkelt din egen genom att tillsätta 1 msk citronsaft eller vit vinäger i en måttbägare och tillsätta tillräckligt med mjölk för att mäta 1 kopp.

relaterade artiklar

Back to top button