Enkel matlagning

: Rå sparrissallad med valnötter & parmesan // Recept av För hela receptet,…

👉🏼👉🏾: Rå sparrissallad med valnötter & parmesan // Recept av alexandracooks För hela receptet, besök deras bio eller googla enligt ovan. ⏱: Förberedelse: 25 minuter 🤔: Kan inte säga att jag någonsin har ätit sparris rå males den här salladen såg bara så vacker ut och jag är glad att jag testade den. Det är 👌🏼👌🏼👌🏼 plus att det är snabbt och enkelt och inte involverar matlagning (förutom att rosta ströbröd och valnötter). Jag utelämnade chiliflakes och använde helt enkelt ⅓ kopp panko (istället för att göra mitt eget ströbröd). Det är ett fantastiskt vegetariskt tillbehör, perfekt sallad until grytor eller grillar eller kombinera med ditt favoritprotein. Jag serverade den med en enkel fläskfilé, males den skulle passa utmärkt until fisk.

relaterade artiklar

Back to top button