Enkel matlagning

: Ranch Rooster Meatballs // för hela receptet, besök länken i bio för att se…

👉🏼👉🏾: Ranch Rooster Meatballs // för hela receptet, besök länken i howsweeteats bio för att besöka hennes hemsida eller googla som skrivet ovan ⏱: Förberedelser: 10 minuter; Tillagning: 15 minuter 🤔: Dessa köttbullar såg fantastiska ut och jag var definitivt intresserad av smakprofilen; torkad gräslök och dill, vitlök och lökpulver, det vanliga ägget och ströbröd plus lite cheddarost. Jag är så glad att jag gjorde dessa. Förutom att förberedelserna är superenkla och de inte tar lång tid att tillaga, var de deeeelicious och mina 3-åringar slukade dem! Jag använde en liten glassskopa för att portionera ut dem och slutade med 20 köttbullar. Med matlagning, särskilt kyckling, rekommenderar jag starkt att du använder en kötttermometer för att säkerställa att a) de är helt genomstekta och b) att du inte överkokar dem. Originalreceptet innehåller också en broccoli couscous att servera den med males jag valde ris och gröna bönor med en klick ranchdressing ovanpå. Males jag tror att nästa gång ska jag slänga dem i en cesarsallad 😍

relaterade artiklar

4 Kommentarer

Back to top button