Enkel matlagning

RIVNAD CHILLI HONING KYCKLING & CHILLISALT CHIPS OKAYYYY.. stoppa bussen i h…

RIVNAD CHILLI HONING KYCKLING & CHILLISALT CHIPS✨ OKAYYYY.. stoppa bussen🤭 det här måste vara din bästa fakeaway som jag någonsin gjort (stort påstående males jag är så säker!!!) 🥢RIMAD CHILLI HONANGSKYCKLING🥢 -130g aldi strimlad chilisalt kyckling tillagad i ugnen -sås gjord på: 1 msk honung, 1 msk sweet chilisås, 1 msk hoi sin sås, 1 msk sojasås, 2 msk vatten, vitlök, chiliflakes -10 minuter innan kycklingen var klar tillsatte jag såsen , lök & paprika i en het panna och blandad genom h tills såsen bubblade och klibbade – tillsätt den kokta kycklingen i pannan och rör om tills den är täckt salt & peppar krydda från hemfynd -15 minuter innan chipsen var klara lade jag till paprika & lök i airfryern jag serverade med lite mjuk broccoli😛 säg till om du provar detta och vad du tycker!! •Fakeaway-summor: 713cals•

relaterade artiklar

15 Kommentarer

  1. Oh wow 😍😍😍😍

Back to top button