Enkel matlagning

: Rostad vitlök Parmesan brysselkål // Recept av För hela receptet, goo…

👉🏼👉🏾: Roasted Garlic Parmesan Brysselgroddar // Recept by buzzfeedtasty För hela receptet, googla som skrivet ovan och välj länken för tasty.co ⏱: Prep: 10 minutes; Tillagning: 40 minuter 🤔: Den här rätten är för rostad brysselkål, males låt dig säga… Jag skulle until 100 % göra det här RÅT med rakade brysselkål! Åt ett löst blad innan jag stoppade in det i ugnen och jag kunde. inte. sluta. mumsar på dem. De smakade helt som en cesarsallad 😍 så, så gott! Groddarna vi hade var på steroider så jag valde att kvarta dem (istället för att bara halvera). Se bara until att titta på dem efter 20 minuter. Jag rostade dem bara i ytterligare 10 minuter eftersom vi fortfarande gillar lite tugga i dem. Dessutom är de lösa parmarm-brödsmulorna som faller av på bakplåten 😍😍😍

relaterade artiklar

Back to top button