Enkel matlagning

: Rostade Miso-Sesam Aubergine Bites // Recept av För hela receptet, se henne …

👉🏼👉🏾: Rostade Miso-Sesam Aubergine Bites // Recept av starinfinitefood För hela receptet, se hennes inlägg från 14 februari 2022, eller se skärmdumpen i vår bildbild eller googla som skrivet ovan ⏱: Förberedelse: 10 minuter ; Laga mat: 45 minuter 🤔: Jag kommer att vara den första att erkänna att auberginer inte nödvändigtvis är min favoritgrönsak 🙈 males när Caitlin postade detta visste jag att jag måste prova. Så glad att jag gjorde det. Förberedelser är lätta 👌🏼, såsen är inte av denna värld 🤯, och ugnen gör allt jobb 🙌🏼 Hon rekommenderar att du använder pergament för att enkelt rengöra och det går jag definitivt efter. Håll ett öga på dem beneath deras andra stopp i ugnen (efter att du har slängt dem i såsen). Mina ser brända ut males är det inte och är fulla av smak. Garnera helt enkelt med sesamfrön, salladslök och sriracha om så önskas. Det svåraste är att stoppa dig själv från att mumsa på dem direkt från bakplåten och se till att de verkligen når upp på tallriken!

relaterade artiklar

3 Kommentarer

Back to top button