Enkel matlagning

: Sauterad asiatisk zucchini och lök // för hela receptet, besök länken i b…

👉🏼👉🏾: Sauterad asiatisk zucchini och lök // för hela receptet, besök länken i whatgreatgrandmaate bio för att besöka hennes hemsida och använda sökfunktionen eller googla som skrivet ovan ⏱: Förberedelse: 5 minuter; Tillagning: 10 minuter 🍽: Tillbehör 🤔: Jag älskar zucchini. Så jag letar alltid efter olika sätt att förbereda dem och jag är så glad att jag hittade det här receptet. Förberedelserna tar drygt 5 minuter och de är tillagade på 10. Jag menar !!!! Blir inte mycket enklare än så. 🙌🏼 Full transparens — jag är inte ett fan av fisksås 🤢😂 har nästan utelämnat det males det ger ett djup av smak och egentligen kan man inte ens smaka på det. Males mät det. Lite räcker långt 😆 Om du inte har kokosaminos, föreslår Jean att du ersätter med sojasås eller tamari, justera bara salthalten därefter. Den här rätten är mer än enkel och supergod! (Navarna sa till och med att det kan vara hans nya favoritsätt att äta zucchini). Jag serverade den över en skål med hett ångande ris males du kan servera det som tillbehör tillsammans med ett protein.

relaterade artiklar

Back to top button