Enkel matlagning

: Seeded Banana Bread // Recept i försommarens 2022-utgåva. För hela recep…

👉🏼👉🏾: Frösatt bananbröd // Recept i lcbofoodanddrink Försommar 2022-utgåvan. För det fullständiga receptet, besök länken i deras bio för att komma åt deras hemsida eller google som skrivet ovan. ⏱: Förberedelse: 25 minuter; Tillagning: 1 timme* 🤔: Hur underbart är detta bananbröd! Och jag älskar att det inte är dina grundläggande chokladchips eller valnötter. Istället har den rostade frön, kokosolja och är . Det är en del av en serie som heter ‘Loafing Spherical’ där ett grundläggande limprecept kan vändas helt enkelt genom att lägga till “additional”. De gör också en yoghurtlimpa och majsbröd. Se till att kolla in det! Det här receptet följdes, förutom att hålla mig till allroundmjöl (inte 50/50 med fullkorn) och jag utelämnade de malda nejlikorna. En sak jag ändrade på var att jag valde att inte använda en ställblandare. För att vara ärlig kunde jag inte bry mig om att gräva ut min 🤷‍♀️ så jag använde en handdator med standardtillbehör. I efterhand skulle paddelfästet förmodligen ha fått mindre kokosnötsolja att stänka och förberedelserna kan ha varit lite snabbare. *Det anges att den seedade versionen kommer att kräva ytterligare 10 minuters tillagningstid, males min var klar vid den ursprungliga 60-minutersmarkeringen. Här är några concepts att tänka på: • om du inte har fint havssalt, använd helt enkelt en mortelstöt för att mala ditt grova salt. • om ditt farinsocker har blivit stenhårt, se till att kolla in våra berättelsehöjdpunkter för ett enkelt sätt att mjuka upp det i mikrovågsugnen med våt pappershandduk • Jag använde en trumsil; se bara till att använda den över en stor skål eller en bit bakplåtspapper annars kan det bli rörigt 🤦‍♀️

relaterade artiklar

Back to top button