Enkel matlagning

: Gradual-Cooker Blomkål, Potatis och White Bean Soup // Recept by for For the…

👉🏼👉🏾: Gradual-Cooker Blomkål, Potatis och White Bean Soup // Recept av sarahedigregorio för nytcooking För hela receptet, besök deras bio eller googla enligt ovan. ⏱: Förberedelse: 15 minuter; Tillagning: eight timmar på låg 🤔: Jag letade efter ett recept på blomkåls- och potatissoppa och jag hittade nästan inte det här. Tack gode gud att jag bläddrade ner bara en liten bit until och såg 5.3K fyrstjärniga recensioner + tillägg av cannellinibönor + det faktum att allt är gjort i en långsam spis = bonus! Jag är egentligen ingen vindrickare och jag var inte på väg att öppna en flaska vin för två matskedar. Som tur var köpte jag summary en kartong med Campbells kycklingbuljong med vitt vin. Och eftersom jag hade lite mer än den mängd blomkål som krävdes, slutade jag med att använda hela kartongen 🤷‍♀️ Males… vinsmaken var lite för uttalad för mig, även om min man gillade det. Receptet tar eight timmar eller tills grönsakerna är mjuka. Jag stoppade min vid 7 timmar males hade förmodligen kunnat stoppa den tidigare. Självklart toppade jag den med gräddfil och lökpotatischips. Någon ursäkt för att äta chips, errrr, jag menar, receptet krävde det 🤣🙈 Males jag skulle rekommendera ett tjockt skuret rippelchips eftersom det håller lite bättre. Bara en uppmärksam på: New York Occasions hemsida… skärmdump receptet om du inte är medlem 🤫😉🤭

relaterade artiklar

Kontrollera också
Close
Back to top button