Enkel matlagning

SORTERAD MÅLTIDSFÖRETAG Wow oh wow, kan ni fatta att detta är måltidsförberedelser?! Jag kunde inte…

SORTED MEAL PREP✨ Wow oh wow, kan ni fatta att detta är måltidsförberedelser?! Jag kunde inte🤯 kvaliteten och i dessa måltider var bara👌🏼 varenda en av dem var så full av smak. Jag fick vänligt begåvning av nedanstående måltider att prova: 🍴Teriyaki-kyckling med brunt ris & inlagda grönsaker – 457cals 🍴Sticky Asian chili prawns stir fry med sesamfrön – 483cals 🍴 Kyckling arrabiatta med fullkornspasta – 427cals sötpotatispi🍴honey pommes frites & sallad – 434cals 🍴Honung vitlökskyckling med sparris & brunt ris – 415cals Ärligt talat är dessa måltider perfekta om du njuter av spännande mat utan att behöva laga mat! sorted_meal_prep levererar till Edinburgh/East Lothian/Mid Lothian och de har paketerbjudanden från 5 måltider för £27! De har veganska alternativ och snacks som inkluderar proteinpannkakor (kommer att behöva prova dessa nästa😋🥞) Kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt när man jobbar upptagen och behöver passa i gymmet, jag vet att jag får i mig massor av protein i utan att kompromissa med att njuta av god mat😍

relaterade artiklar

Back to top button