Enkel matlagning

: Thai Pork & Peanut Curry // hitta receptet genom att googla: Thai Pork & Peanut C…

👉🏼👉🏾: Thai Pork & Peanut Curry // hitta receptet genom att googla: Thai Pork & Peanut Curry BBC Good Meals eller besök länken i bbcgoodfood bio ⏱: förberedelse: 10 min tillagningstid: 30 min 🤔: Jag är inte normalt en “Ooooooh jag skulle kunna gå för lite fläsk”-små tjej males jag ÄR en “Ooooooh jag skulle kunna gå för lite curry!” snäll tjej & när du har fläskfilé du måste använda så hittar du ett recept, current dig med de två och gör det! Receptet var ganska enkelt och lätt att följa. Några byten jag gjorde: – Jag använde en matsked limejuice på flaska istället för att pressa en lime – Jag använde en burk vanlig kokosmjölk istället för delicate eftersom det var vad jag hade till fingers – Jag använde en burk babymajs (osäker) var hittar man ett “paket” babymajs??) Den här rätten var supergod om du gillar thailändsk & god jordnötssmak – jag avslutade till och med det hela med ett stänk krossade jordnötter. Det puttrar en liten stund & jag älskar såna rätter eftersom en stor del av städningen kan ske beneath den här tiden. Ett mycket trevligt alternativ till avhämtning! Ge det en chans och låt oss veta vad du tycker!

relaterade artiklar

Back to top button