Enkel matlagning

: Turkietburgare // Recept av För hela receptet, besök deras bio eller google som…

👉🏼👉🏾: Turkietburgare // Recept av themodernnonna För hela receptet, besök deras bio eller google som skrivits ovan. ⏱: Förberedelse: 15 minuter; Kyl >1 timme; Matlagning: 15 minuter 🤔: Kan vi alla bara hålla med om att allt som themodernnonna lägger upp är jättegott?! 🙌🏼 Och detta var inget undantag. Så vansinnigt gott och fylligt med smak tack vare oregano, dill och fetaost. Efter att de stått i kylen i minst 1 timme, ringlade jag lätt med olivolja innan jag formade until biffar; Jag valde att göra eight mindre biffar eftersom jag inte skulle servera dem med en bulle. Jag kokade dem på spishällen så jag är inte säker på hur de skulle hålla sig på en grill males de behöll formen utan downside. Serveras med en gurka, tomat, rödlök, fetaost, dill och kalamata olivsallad över lite ruccola med en klick tzatziki på sidan. Turkiet får ett dåligt rep för att vara torr males dessa biffar var så goda vilket är bra eftersom kalkon är ett magert protein så det är perfekt om du spårar eller om du försöker begränsa konsumtionen av rött kött.

relaterade artiklar

Back to top button