Enkel matlagning

: Vårcouscousskålar med citronfetavinägrett // för hela receptet, se…

👉🏼👉🏾: Spring Couscous Bowls with Lemon Feta vinaigrette // för hela receptet, besök länken i howsweeteats bio för att besöka hennes hemsida eller det enklaste sättet vore att googla som skrivet ovan ⏱: Förberedelser: 30 minuter; Put together dinner: <10 minuter 🤔: Det här skriker 🌱 VÅR 🌱 Sparris, färska örter, en citronbaserad vinägrett. Så bra! För att vara ärlig så har jag ingen aning om varför förberedelserna tog mig så lång tid 🙈 Jag antar att alla komponenterna i dressingen + att underhålla ett litet barn 🤷‍♀️ Tänk på att vinägretten kan göras i förväg och spannmålen (jag valde orzo, males couscous, quinoa, ris and so forth. skulle fungera) kan också tillagas i förväg. Det betyder att du bokstavligen öppnar en burk kikärter och rostar lite sparris. Jag valde dill och (orosade) pumpafrön. Till dressingen använde jag kryddad risvinsvinäger males det hade inte tillräckligt med kick, så jag tillsatte en extra msk rödvinsvinäger. Allt gjordes i förväg så jag blandade ihop pasta, kikärter, dill och salladslök i förväg med en rejäl mängd av dressingen. Pastan och sparrisen värmdes upp separat innan de ströks ut och toppades med resten av dressingen och fröna. Perfekt för brunch, lunch eller kombinera med ett protein till lätt middag. Och definitivt bokmärka ingredienserna till vinägretten. Det är 🤤🤯😍

relaterade artiklar

3 Kommentarer

Back to top button