Τι κάνετε για να προετοιμαστείτε για την εργάσιμη εβδομάδα; Για εμένα, σίγουρα είναι

Τι κάνετε για να προετοιμαστείτε για την εργάσιμη εβδομάδα; Για εμένα, σίγουρα είναι να καταγράφω το σχέδιο γευμάτων μου για την επόμενη εβδομάδα. Λατρεύω να αφιερώνω έναν ώρα περίπου την Κυριακή για να ελέγχω το ψυγείο και να σχεδιάζω θρεπτικά γεύματα για την εβδομάδα. Θα φτιάξω επίσης μια λίστα με τα αγοραστικά πράγματα που λείπουν ή που θα συμπληρώσουν αυτά που σκοπεύω να φτιάξω, για να τα αγοράσω αυτό το βράδυ ή το πρωί της Δευτέρας.

Αν αισθάνεστε υπερβολικά αγχωμένοι από την ιδέα του προετοιμασίας γευμάτων, πρώτα πείστε τον εαυτό σας για τα οφέλη:
– Εξοικονομεί χρόνο
– Μειώνει τα τρόφιμα που πετιούνται, εξοικονομεί χρήματα
– Αισθάνεστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι
– Τρώτε πιο συνειδητά και υγιεινά
– Λιγότερο άγχος και αγωνία για τα γεύματα και τον καθαρισμό

Δεν μου αρέσει η αβεβαιότητα ή να προσπαθώ να φτιάξω κάτι σε στενή χρονική πίεση. Ο σύζυγός μου θα σας πει, μου προκαλεί αγχώδεις ανησυχίες όταν δεν έχω τίποτα έτοιμο μία ή δύο ώρες πριν την ώρα του φαγητού.

Οπότε αφού πειστείτε, αφιερώστε ένα βιβλίο/πίνακα, επιλέξτε μια μέρα και δοκιμάστε το για ΜΙΑ εβδομάδα! Σας λέω, νιώθετε ΠΟΛΥ καλύτερα να έχετε όλα τα πράγματα προετοιμασμένα εκ των προτέρων. Θα δημοσιεύσω μερικές ιδέες σε περίπτωση που τις βρείτε χρήσιμες ή σας κινήσουν να τρώτε καλύτερα. Βεβαιωθείτε ότι θα αποθηκεύσετε αυτές τις αναρτήσεις για μελλοντική αναφορά!