Με τόσα πολλά νέα πρόσωπα, σκέφτηκα να εισέλθω και να παρουσιαστώ σε όσους δεν με ξέρουν ακόμα, ή τι αφορά αυτό το ιστολόγιο.

Με τόσα πολλά νέα πρόσωπα, σκέφτηκα να εισέλθω και να παρουσιαστώ σε όσους δεν με ξέρουν ακόμα, ή τι αφορά αυτό το ιστολόγιο.

Είμαι η Σιδρά, μια γυναίκα με πολλά ταλέντα. Δημιουργός περιεχομένου, ερασιτέχνης φωτογράφος, προσωπική και διατροφική blogger, Νεανική μέντορας, παντρεμένη και μαμά στα προάστια του Σικάγο.

Με βάση την υγιεινή ζωή, τη φωτογραφία και τη γραφή (3 πράγματα που αγαπώ), προσπαθώ το περιεχόμενό μου να είναι πάντα:

Θετικό
Μοτιβασιοναλ
Εμπνευστικό
Εκπαιδευτικό

Λατρεύω να τρώει η οικογένειά μου υγιεινά, αφαιρεμένα από επεξεργασία τρόφιμα και θέλω να σας εμπνεύσω να κάνετε το ίδιο. Υπάρχει τόσο πολύ “σκουπίδι” εκεί έξω, έτσι το να τρώμε καθαρά σημαίνει να καταλαβαίνουμε τα συστατικά και να βρίσκουμε πιο υγιεινές συνταγές! Χρειαζόμαστε επίσης να βρούμε συμβουλές και κόλπα που θα μας διευκολύνουν τη ζωή! Λατρεύω όταν μοιράζεστε συμβουλές μαζί μου και σίγουρα τις μεταφέρω προς τα εμπρός!

Έχω κάνει 6 έτη μεταπτυχιακών σπουδών: 2 έτη ψυχολογία, 4 έτη βιολογικές επιστήμες υγείας και πολλά μαθήματα διατροφής και χημείας. Παρόλα αυτά, κάποια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο. Ενδιαφέρον γεγονός: Ήμουν έγκυος κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών και έφερα την κόρη μου την ημέρα των τελευταίων δύο τελικών μου εξετάσεων.

Λατρεύω τα σχετικά με τη φυσική κατάσταση, ιδιαίτερα τον ενδυναμισμό/ασκήσεις με βάρη και το τρέξιμο! Η άσκηση είναι το καλύτερο φάρμακο!

Μου λένε συχνά ότι φαίνομαι πολύ οργανωμένο άτομο! Μην αφήνετε τα social media να σας απατήσουν. Θέλω να είμαι πραγματική και ρεαλιστική. Έχω δύο παιδιά κάτω των 4 ετών, οπότε τη μεγαλύτερη μέρα το σπίτι μου μοιάζει με ναυάγιο, αλλά έχω καταφέρει να δημιουργήσω ορισμένες ρουτίνες που μου βοηθούν πραγματικά μέχρι το τέλος της ημέρας και της εβδομάδας! Ακολουθήστε μαζί μου και θα σας δείξω!

Τέλος, ευχαριστώ που είστε εδώ! Μείνετε σε επαφή και σίγουρα μοιραστείτε σχετικές συμβουλές και συνταγές! Θα σας αξιολογώ σίγουρα και θα τις μοιραστώ για να εξαπλωθεί η αγάπη! Δεν είμαι επαγγελματίας σε κανέναν τομέα, αλλά θα ήθελα πολύ να μάθουμε μαζί μερικά πράγματα!