Enkel matlagning

: Zucchini Bröd // för hela receptet, besök länken i bio och använd sear…

👉🏼👉🏾: Zucchini Bröd // för hela receptet, besök länken i sallysbakeblog bio och använd sökfunktionen eller googla enligt ovan. Välj receptet med “(Bättre än någonsin!)” ⏱: Förberedelse: 20 minuter; Laga mat: 55 minuter 🤔: Ännu ett brödrecept som fick strålande recensioner från familjen! 🙌🏼 Den här är perfekt för och du behöver inte vrida ur vattnet. Bonus! Jag använde kokosolja och behövde bara 1 zucchini (2 finns på bilden) och även det var mer än behövligt. Jag använde ⅔ kopp mini halvsöta chokladchips males det var lite för mycket för mig personligen, så jag skulle dra ner ännu mer nästa gång. Och kanske lägga till lite nötter. Jag gjorde den några dagar före när jag behövde den så jag slog helt enkelt in den i plastfolie när den väl var helt sval och stoppade den i frysen. Jag lämnade den i kylen över natten och hela dagen för att tina.

relaterade artiklar

Back to top button